text.skipToContent text.skipToNavigation

Nu öppnar Skåne Stål med nytt lager och nya arbetstillfällen i Anderslöv

Skåne stål är ett nystartat företag som den 7 augusti slog upp portarna till det nya lagret på 2000 kvadratmeter hos Ruukki Construction i Anderslöv. Skåne Stål erbjuder kunder inom bygg- och verkstadsindustrin stål och metaller samt bearbetningstjänster såsom kapning, blästring och målning.       

Rekrytering pågår

På det nya lagret i Anderslöv kommer det att arbeta fem medarbetare och under sommaren har det anställts både lagerpersonal och säljare. 

– Vi har arbetat hårt det senaste halvåret och det känns nu fantastiskt att vi nu kan öppna upp ett lager med tillhörande säljkontor och samtidigt skapa nya arbetstillfällen i Anderslöv. Det känns också underbart att kunna förse Skåne som region och den lokala bygg- och verkstadsindustrin med stålprodukter, en hög kundservice samt en effektiv logistikkedja, säger Håkan Lindqvist, VD på Skåne Stål.

Det lokala är viktigt

Skåne Stål vill verka lokalt och arbeta tätt tillsammans med kunder i regionen. Detta för att på så sätt kunna möjliggöra för en så kundanpassad logistiklösning som möjligt. Skåne Stål erbjuder ett komplett sortiment av stål och metaller anpassat för industrin och dess olika branscher i Skåne.  

– I vår bransch är logistik och kundservice A och O. Alla kunder har olika behov och som lokal distributör av stål och metaller kan vi anpassa våra logistiklösningar beroende på behov. Allt ifrån att kunden själv hämtar sitt material på vårt lager eller att vi kör ut materialet direkt till kunden via våra turbilar. Sist men inte minst kommer våra kunder få tillgång till vår kundportal med digitala självbetjäningstjänster och orderläggning via webbshop, säger Håkan Lindqvist.

Stäng Snabborder
Stäng Bearbetningsalternativ

Välj kapningstyp

Notera: Pris för kapning och ytbehandling tillkommer i varukorgen.
Stäng Leveransalternativ
Valt datum Delleverans möjlig


Logga in

Jag har glömt mitt lösenord

Det glädjer oss att du vill bli kund hos oss. För att du som företagskund ska kunna handla av oss behöver du ansöka om ett kundkonto.

Ansök om kundkonto

*Notera att vi enbart säljer till företagskunder, tyvärr ej till privatpersoner. Ansökningar utan organisationsnummer kommer ej att behandlas.